Glock Firearms banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
190 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I put a Ghost 3.5 Connector in my 19, went to the range today and it worked fine until I put the Advantage Arms 22LR Conversion Kit on it. Trigger would set, but pulling the trigger wasn't catching the striker. Put the AA Kit on my friends 19 with stock connector and the AA Kit worked fine. Anyone else experience this?
 

·
Premium Member
Joined
·
287 Posts
Which Ghost Inc. Connector do you have?
 

·
Premium Member
Joined
·
287 Posts
I guess I should have been more specific since I don't know part numbers.
Is it the Rocket, Ultimate or ???.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,787 Posts
I'm currently running the Ghost 3.5 connector on a stock spring in a G23 frame (same as the 19?) with the AA kit (for gen 4 19/23). It works fine.

are all the slide pieces moving freely? Have you tried working the trigger with the slide off of it to see if it's moving property?

D
 

·
Premium Member
Joined
·
287 Posts
Really sounds like your not getting any "Engagement".
Do you have the orange slide cover you could install and check to see?
I'm not familiar with the AA kit so I don't know if that's possible or not.
Or:
You may need to bend the connector out just a touch.
 

·
Registered
Joined
·
190 Posts
Discussion Starter · #8 ·
I'm currently running the Ghost 3.5 connector on a stock spring in a G23 frame (same as the 19?) with the AA kit (for gen 4 19/23). It works fine.

are all the slide pieces moving freely? Have you tried working the trigger with the slide off of it to see if it's moving property?

D
Mine is aGen3 19 with AA Gen 3 or lower kit.
Ghost connector works fine with the OEM 9mm slide.
 

·
Registered
Joined
·
190 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Really sounds like your not getting any "Engagement".
Do you have the orange slide cover you could install and check to see?
I'm not familiar with the AA kit so I don't know if that's possible or not.
Or:
You may need to bend the connector out just a touch.
I don't have the armorers plate, but I know what is going on. The cruciform is not engaging the striker. I can feel it nick it a little, but it's not grabbing it. I know what the problem is, I am just wondering if anyone has had the same problem or did I just get a out of spec connector?
Connector works fine with OEM 9mm slide.
 

·
Premium Member
Joined
·
287 Posts
OOP'S!!! I'll hush!! I mis-read/understood.
Give Ghost Inc. a call and ask, they will fix you right up I'm sure.
 

·
Registered
Joined
·
190 Posts
Discussion Starter · #14 ·
Finally got around to tuning my connector. Now it works in the AA Kit and my OEM slide. Thanks Mike P.
 

·
Banned
Joined
·
4,604 Posts
jln370 said:
Finally got around to tuning my connector. Now it works in the AA Kit and my OEM slide. Thanks Mike P.
Awesome. Glad thats all it was. I use that method for any brand connector, even factory ones.
 
1 - 16 of 16 Posts
Top